Energiast pakatav Bryan Adamsi kontsert Tartu laululaval

Pühapäeva õhtul oli muusikasõpradel põhjust kokku tulla Tartu lauluväljakule, kus maailmakuulus rockmuusik Bryan Adams pakkus meeldejääva elamuse.

Bryan Adams on hetkel oma “So Happy It Hurts” tuuril, mis viib teda läbi mitmete Euroopa linnade. Sellel tuuril, mis tähistab tema viimase albumi “So Happy It Hurts” ilmumist, esitab Adams nii oma uusimaid hitte kui ka igihaljaid klassikuid. Tartu kontsert oli ka osa Euroopa kultuuripealinna Tartu 2024 programmist ning publikul oli harukordne võimalus kogeda Adamsi live-esitust. Tuhanded muusikasõbrad nautisid tema esinemist.

Lõuna ajal oli Tartus sadanud paduvihm, mis tekitas ärevust, et loodusjõud võivad kontserti segada. Kuid õnneks läks kõik hästi – ilm selgines ja isegi natuke jahutas, pakkudes ideaalset õhtut vabas õhus kontserdiks. Bryan Adamsi esitus oli nii energiline ja kirglik, et publik sai kindlasti soojaks ja ülesköetud.

Legendaarne Bryan Adams, kes on Eestis varemgi esinenud, tõestas taas, et on jätkuvalt üliheas vormis. Kontserdi korraldajate sõnul oli lauluväljakule üle Eesti kokku tulnud ligikaudu 10 000 muusikasõpra.

Õhtu alustuseks astus lavale särtsakas ja energiline kodumaine bänd Ziggy Wild, kes on tuntud oma võimsa lavalise kohaloleku ja kaasahaaravate lugude poolest. Nende esitus oli täis energiat ja suurepärane sissejuhatus õhtu peaesinejale.

Kokkuvõttes oli see sündmus, mis jääb kauaks meelde kõigile kohalviibinutele – suurepärane muusika, positiivne energia ja legendaarse Bryan Adamsi võrratu esitus. See kontsert on järjekordne tõestus, et Tartul on oma kindel koht maailmakuulsate artistide tuurigraafikus.

Alipi Borin

Foto: Alipi Borin